Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI

Splošna pogosta vprašanja

V naši aplikaciji EBONITETE.SI se bonitetne ocene gibajo od 1 do 10 pri čemer številka 1 pomeni, da gre za subjekt z izredno visokim tveganjem neplačila, številka 10 pa kaže na odličen gospodarski subjekt z minimalno ali praktično ničelno stopnjo tveganja neplačila. Skupna bonitetna ocena je sinteza »statične ocene«, »dinamične ocene« ter ustrezno ovrednotenega morebitnega nastopa določenih dejstev, ki posredno ali neposredno vplivajo ali kažejo na finančni položaj subjekta.

Pakete, s katerimi pridobite dostop do aplikacije EBONITETE.SI delimo na Osnovni, Osnovni Plus, Poslovni, Napredni in Napredni Plus. Dodatno omogočamo Individualni paket, kjer vam omogočimo tiste funkcionalnosti, ki so specifične glede na vaše potrebe. Več o paketih si preberite tukaj ali nam pišite na podpora@ebonitete.si oziroma nas pokličite na 08 200 38 80.

Seveda. Na voljo vam je brezplačen preizkus, da spoznate vse razsežnosti funkcionalnosti bonitetne aplikacije EBONITETE.SI. Te funkcionalnosti lahko testirate na osmih v naprej izbranih subjektih, za katere menimo, da odlično prikazujejo vse podatke, ki jih boste tekom preizkusa različnih funkcionalnosti tudi potrebovali. Brezplačen preizkus je aktiven do deset dni od prve aktivacije.

Podatki v aplikaciji EBONITETE.SI se ažurno posodabljajo. Podatki prejeti s strani AJPES in FURS se npr. posodabljajo na dnevni ravni.

Izračun plačilnega indeksa temelji na podlagi zbranih računov iz naše interne podatkovne baze za zadnjih 12 mesecev. Plačilni indeks je le približek plačilne discipline subjekta glede na podatke, ki so v podatkovni bazi, saj zajemajo samo nam dostopne in posredovane plačilne navade in ne zajemajo vseh plačil računov, ki so bili izstavljeni subjektu.

Poleg bonitetne aplikacije EBONITETE.SI ponujamo tudi izdelavo bonitetnih poročil za vse države sveta, Certifikat finančne zanesljivosti, Premium Certifikat finančne zanesljivosti, izdelavo podatkovne baze po meri ter spletne servise ali storitev API, katero lahko implementirate v lastne računovodske oz. ERP programe.

Bonitetna aplikacija EBONITETE.SI kot mobilna aplikacija ne obstaja. Lahko pa vam zagotovimo, da je spletna stran 100% prilagojena za mobilne uporabnike, zaradi česar lahko do EBONITETE.SI dostopate tudi prek mobilnega telefona, tabličnega računalnika itd.