Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
BONITETNA APLIKACIJA EBONITETE.SI

Kaj predstavlja bonitetna aplikacija EBONITETE.SI?

Bonitetna aplikacija EBONITETE.SI predstavlja vsestransko in nepogrešljivo orodje v poslovnem okolju. Gre za najsodobnejšo aplikacijo, ki je namenjena pregledu vseh slovenskih poslovnih subjektov.

Uporabniki aplikacije na enem mestu pridobite:

splošne,

računovodske

ter ostale finančne podatke o izbranem subjektu.

Uporabnikom prijazna bonitetna aplikacija

Aplikacija EBONITETE.SI predstavlja alternativo več programskim orodjem in razdrobljenim podatkovnim bazam, saj nudi celovit vpogled v poslovanje več kot 240.000 poslovnih subjektov v Sloveniji. Je uporabniku prijazna, hkrati pa edina, v kateri so vse poslovne informacije zbrane na enem mestu.

Najpomembnejše prednosti aplikacije EBONITETE.SI

ocena tveganosti partnerja (kadarkoli in kjerkoli preverite boniteto podjetja, njegovo lastniško strukturo in poslovne povezave vse do ravni fizične osebe ter številne druge pomembne informacije)
dnevni informator za monitoring podjetij (bodite dnevno obveščeni o vseh spremebah na ravni poslovanja vašega obstoječega ali potencialnega poslovnega partnerja);
izboljšajte likvidnost (vaš denarni tok in likvidnost sta odvisna od plačilne sposobnosti vaših kupcev, zato redno preverjajte njihove plačilne navade in morebitne prijave terjatev v insolvenčne postopke drugih podjetij).

Ostale prednosti bonitetne aplikacije preverite na podstrani Prednosti bonitetne aplikacije EBONITETE.SI

Komu je namenjena bonitetna aplikacija EBONITETE.SI?

Vsem poslovnim subjektom

Bonitetna aplikacija nudi dostop do vseh poslovnih informacij na enem mestu. Namenjena je vsem subjektom, ki zaradi narave svojega dela potrebujejo dostop do natančnih finančnih in poslovnih podatkov.

Poslovnim strokovnjakom

Je nepogrešljivo orodje za preverjanje bonitet poslovnih partnerjev, pri čemer odlično služi direktorjem, podjetnikom, računovodjem, finančnikom, tržnikom in vsem ostalim strokovnjakom.

Novim poslovnim partnerjem

Z uporabo aplikacije je tveganje pri poslovanju z določenim poslovnim partnerjem manjše, saj lahko poslovanje le-tega diskretno, hitro in natančno preverite še preden z njim stopite v nov posel.

Z uporabo aplikacije EBONITETE.SI do novih poslovnih partnerstev

Aplikacija EBONTIETE.SI se ponaša z enostavnim in naprednim iskalnikom, ki omogočata hitro pridobitev točno določenega seznama poslovnih subjektov, katerega sami po želji filtrirate glede na dejavnost, (kohezijsko) regijo, status poslovnega subjekta itd.

S pomočjo naprednega iskalnika je na voljo hitro in enostavno iskanje novih poslovnih partnerjev, pri čemer se izbrane podatke lahko uporabi za nadaljnje trženjske aktivnosti.

Skrb za lastno boniteto je ključna

Preverba bonitete in monitoring poslovnega partnerja sta ključni opravili, če želite zmanjšati tveganje lastnega poslovanja. Pri tem je skrb za lastno dobro bonitetno oceno ključna, saj tako kot vi preverjate svojega poslovnega partnerja, preverja vaš poslovni partner tudi boniteto vašega podjetja.

Želite dostopati do vseh podatkov podjetij?  
Preverite naše pakete in izberite najboljšega za vaše podjetje!

RAZPISI

Se prijavljate na razpis?

Nekateri slovenski razpisniki, vključno z različnimi podjetniškimi skladi, zahtevajo upoštevanje naše bonitetne ocene kot enega od obveznih pogojev za prijavo na njihove razpise.

To pomeni, da mora podjetje, ki se želi potegovati za sredstva ali druge oblike podpore prek teh razpisov, imeti ustrezno bonitetno oceno. Ta ocena igra ključno vlogo pri odločitvi o izboru prejemnikov sredstev in zagotavlja transparentnost in zanesljivost postopka izbire.

Zato je nujno, da podjetja redno spremljajo in izboljšujejo svojo bonitetno oceno, če želijo izkoristiti priložnosti, ki jih ponujajo ti razpisi.

NEOMEJEN DOSTOP
Uporaba aplikacije kjerkoli, kadarkoli!
Zgradite novo bazo strank, poiščite nove dobavitelje, preverite poslovanje vaših partnerjev, …