Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI

REŠITEV PO MERI - PODATKOVNE BAZE

Prilagojena povezava in odjem podatkov iz naših baz

V okviru naših storitev pri ponujamo tudi rešitve po meri. Razpolagamo namreč s širokim naborom podatkov in pri nas je možno naročiti podatkovne baze, katere lahko nato uporabite za razne namene:

Analiza ciljne skupine

Iskanje potencialnih poslovnih partnerjev

Izvedba marketinške kampanje

Izpis vseh subjektov iz določene dejavnosti

Pregled subjektov po drugih izbranih parametrih

Cena tovrstne storitve se kreira glede na količino podatkov, ki jih končna oblika izpisa zajema.

Glede na vaše želje in potrebe skupaj z našim oddelkom komerciale uskladite vse parametre, da bo končni nabor vaših subjektov čim bolj optimalen in uporaben. Tega vam pripravimo v najkrajšem možnem času in posredujemo v želeni obliki (Excel idr.).

Vas zanima podatkovna baza po meri?

RAZPISI

Se prijavljate na razpis?

Nekateri slovenski razpisniki, vključno z različnimi podjetniškimi skladi, zahtevajo upoštevanje naše bonitetne ocene kot enega od obveznih pogojev za prijavo na njihove razpise.

To pomeni, da mora podjetje, ki se želi potegovati za sredstva ali druge oblike podpore prek teh razpisov, imeti ustrezno bonitetno oceno. Ta ocena igra ključno vlogo pri odločitvi o izboru prejemnikov sredstev in zagotavlja transparentnost in zanesljivost postopka izbire.

Zato je nujno, da podjetja redno spremljajo in izboljšujejo svojo bonitetno oceno, če želijo izkoristiti priložnosti, ki jih ponujajo ti razpisi.

NEOMEJEN DOSTOP
Uporaba aplikacije kjerkoli, kadarkoli!
Zgradite novo bazo strank, poiščite nove dobavitelje, preverite poslovanje vaših partnerjev, …