Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI

Bonitetno poročilo za SI in tuje subjekte

Kaj so bonitetna poročila in kako jih naročiti?

Iščete bonitetno poročilo oziroma bonitetna poročila s kredibilno bonitetno oceno in zanesljivimi poslovnimi informacijami? 

Boniteta podjetja se odraža v kvaliteti njegovega poslovanja. Eden izmed načinov pregleda celotne slike o podjetju je tudi s pomočjo bonitetnega poročila. Bonitetno poročilo je dokument, ki združuje vse informacije o ocenjevanem podjetju in pomaga uporabniku pri sprejetju poslovnih odločitev. Ključna sestavina vsakega kredibilnega bonitetnega poročila je tudi bonitetna ocena tveganja.

Na vašo željo vam o izbranem podjetju izdelamo bonitetno poročilo podjetja iz Slovenije ali tujine, v katerem boste dobili izčrpen pregled poslovanja podjetja. Bonitetno poročilo za slovensko ali hrvaško podjetje vsebuje ključne podatke, ki dajejo celovito informacijo o finančnem zdravju in oceni tveganja poslovanja z izbranim podjetjem: registracijski podatki o podjetju, zastopniki in lastniki, bilančni podatki, blokade transakcijskih računov, bonitetna ocena podjetja, davčni dolžniki, insolventni postopki, plačilne navade… Podobne ključne informacije o podjetju vsebujejo tudi bonitetna poročila za podjetja iz ostalih držav sveta.

Kot posebnost vam poleg izdelave bonitetnih poročil za posamična podjetja za določene države, in sicer za Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino ter Črno goro, nudimo tudi izdelavo verodostojnih in kvalitetnih bonitetnih poročil po dejavnostih in konkurenčnih podjetjih. Z njimi si na enem mestu ter na pregleden način zagotovite celovito informacijo glede določenega segmenta trga, ki je za vas poslovno zanimiv.

Vas zanima bonitetno poročilo za slovenski ali tuj subjekt? 

RAZPISI

Se prijavljate na razpis?

Nekateri slovenski razpisniki, vključno z različnimi podjetniškimi skladi, zahtevajo upoštevanje naše bonitetne ocene kot enega od obveznih pogojev za prijavo na njihove razpise.

To pomeni, da mora podjetje, ki se želi potegovati za sredstva ali druge oblike podpore prek teh razpisov, imeti ustrezno bonitetno oceno. Ta ocena igra ključno vlogo pri odločitvi o izboru prejemnikov sredstev in zagotavlja transparentnost in zanesljivost postopka izbire.

Zato je nujno, da podjetja redno spremljajo in izboljšujejo svojo bonitetno oceno, če želijo izkoristiti priložnosti, ki jih ponujajo ti razpisi.

NEOMEJEN DOSTOP
Uporaba aplikacije kjerkoli, kadarkoli!
Zgradite novo bazo strank, poiščite nove dobavitelje, preverite poslovanje vaših partnerjev, …