Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI

NOVICE

Uporabne vsebine za razumevanje koristi poslovnih in drugih informacij pri poslovanju subjektov

Dobrodošli na blogu Prve bonitetne agencije – bonitetne hiše, katere poslanstvo je zagotavljanje celovitih poslovnih informaciji za uporabniku prijazno preverjanje bonitete podjetij, tako v obliki spletne bonitetne aplikacije EBONITETE.SI, kot tudi v obliki poglobljenih bonitetnih poročil.

Poišči med novicami

ZADNJE DODANO

Poslovna statistika za mesec junij 2024

Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki.
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
statistika-poslovnih-subjektov-brez-trr-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
5. junija, 2024
financna-statistika-mesec-april-2024
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
21. maja, 2024
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
novi-financni-podatki-leto-2023-ebonitetesi
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2024
poslovna-statistika-mesec-april-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
8. maja, 2024
bonitetne-ocene-financni-podatki-2023-ebonitetesi
Novi finančni podatki za poslovno leto 2023 bodo v aplikaciji EBONITETE.SI predvidoma na voljo v prvi polovici maja 2024....
23. aprila, 2024
financna-statistika-mesec-marec-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. aprila, 2024
napoved-objava-novih-financnih-podatkov-2023-ebonitetesi
Novi finančni podatki za poslovno leto 2023 bodo v aplikaciji EBONITETE.SI predvidoma na voljo v prvi polovici maja 2024....
16. aprila, 2024

Zakaj izbrati EBONITETE.SI 

Prednosti aplikacije

Ocena tveganja poslovnega partnerja

Hitra in enostavna preverba poslovnih ter ostalih informacij v napredni bonitetni aplikaciji EBONITETE.SI, ki vam bodo podale odgovore na številna vprašanja povezana z uspešnostjo, zadolženostjo in plačilno sposobnostjo vaših poslovnih partnerjev.

Zanima me več

Aplikacija EBONITETE.SI omogoča vpogled v:

  • bonitetne ocene poslovnih subjektov,
  • finančne podatke poslovnih subjektov,
  • blokade TRR, tožbe in davčne neplačnike,
  • plačilne navade poslovnih subjektov.

Dnevni informator za monitoring subjektov

Funkcionalnost dnevnega informatorja omogoča avtomatsko in dnevno obveščanje o vseh spremembah na ravni poslovanja izbranih poslovnih subjektov. Poteka na način, da uporabnik aplikacije EBONITETE.SI prejme e-sporočilo vsakič, ko je zaznana sprememba na ravni poslovanja in delovanja izbranega subjekta.

Zanima me več

Dnevni informator je del večjega koncepta, ki ga v gospodarstvu poznamo pod pojmom monitoring podjetij. Ta omogoča, da uporabnik v vsakem trenutku presoja o tem, ali je izbran poslovni partner prepoznan kot finančno zanesljiv gospodarski subjekt.

Orodje za izboljšanje likvidnosti

Likvidnost podjetja predstavlja njegovo kratkoročno plačilno sposobnost. T.i. likvidnost oziroma kratkoročna plačilna sposobnost pomeni zmožnost poravnave vseh obveznosti v določenem časovnem obdobju.

Zanima me več

Aplikacija EBONITETE.SI nudi vpogled v stanje likvidnosti poslovnih subjektov, pri čemer ta predstavlja enega izmed ključnih dejavnikov za izračun bonitetne ocene.

Enostavna uporaba aplikacije

Uporabniški grafični vmesnik aplikacije EBONITETE.SI je zasnovan s strani naših strokovnjakov, katerih namen je bil, da ta predstavlja bonitetno orodje, ki ga lahko uporabljajo tudi tisti uporabniki, ki nimajo predhodnega računovodskega znanja.

Zanima me več

Napredni grafični vmesnik je osnova za dobro uporabniško izkušnjo, kar aplikacija EBONITETE.SI odraža na poti do vpogleda v poslovanje več kot 240.000 poslovnih subjekov v Sloveniji.

Plačilni indeks

V aplikaciji EBONITETE.SI spremljamo plačilne navade poslovnih subjektov v Sloveniji na podlagi sistema poročanja s strani njihovih poslovnih partnerjev. Prejete podatke uporabimo za edinstven izračun plačilnega indeksa.

Zanima me več

Plačilni indeks razkriva plačilne navade poslovnih subjektov v Sloveniji. Hitra preverba plačilnega indeksa omogoča oceno o tem, v kolikšnem času je možno pričakovati plačilo s strani izbranega poslovnega partnerja.

Poiščite nove poslovne partnerje

Aplikacija EBONITETE.SI se ponaša z naprednim iskalnikom, v sklopu katerega uporabnik dostopa do novih potencialnih strank in širi mrežo poslovnih partnerjev.

Zanima me več

Z uporabo enostavnega in naprednega iskalnika v sklopu aplikacije EBONITETE.SI, je možno pridobiti točno določen seznam poslovnih subjektov, katerega po želji filtrira glede na dejavnost, (kohezijsko) regijo, status poslovnega subjekta idr.