Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI

Seznam dejavnosti po SKD

A B C Č D E F G H I J K L M N O P R S Š T U V Z Ž

Zakaj izbrati EBONITETE.SI 

Prednosti aplikacije

Ocena tveganja poslovnega partnerja

Hitra in enostavna preverba poslovnih ter ostalih informacij v napredni bonitetni aplikaciji EBONITETE.SI, ki vam bodo podale odgovore na številna vprašanja povezana z uspešnostjo, zadolženostjo in plačilno sposobnostjo vaših poslovnih partnerjev.

Zanima me več

Aplikacija EBONITETE.SI omogoča vpogled v:

  • bonitetne ocene poslovnih subjektov,
  • finančne podatke poslovnih subjektov,
  • blokade TRR, tožbe in davčne neplačnike,
  • plačilne navade poslovnih subjektov.

Dnevni informator za monitoring subjektov

Funkcionalnost dnevnega informatorja omogoča avtomatsko in dnevno obveščanje o vseh spremembah na ravni poslovanja izbranih poslovnih subjektov. Poteka na način, da uporabnik aplikacije EBONITETE.SI prejme e-sporočilo vsakič, ko je zaznana sprememba na ravni poslovanja in delovanja izbranega subjekta.

Zanima me več

Dnevni informator je del večjega koncepta, ki ga v gospodarstvu poznamo pod pojmom monitoring podjetij. Ta omogoča, da uporabnik v vsakem trenutku presoja o tem, ali je izbran poslovni partner prepoznan kot finančno zanesljiv gospodarski subjekt.

Orodje za izboljšanje likvidnosti

Likvidnost podjetja predstavlja njegovo kratkoročno plačilno sposobnost. T.i. likvidnost oziroma kratkoročna plačilna sposobnost pomeni zmožnost poravnave vseh obveznosti v določenem časovnem obdobju.

Zanima me več

Aplikacija EBONITETE.SI nudi vpogled v stanje likvidnosti poslovnih subjektov, pri čemer ta predstavlja enega izmed ključnih dejavnikov za izračun bonitetne ocene.

Enostavna uporaba aplikacije

Uporabniški grafični vmesnik aplikacije EBONITETE.SI je zasnovan s strani naših strokovnjakov, katerih namen je bil, da ta predstavlja bonitetno orodje, ki ga lahko uporabljajo tudi tisti uporabniki, ki nimajo predhodnega računovodskega znanja.

Zanima me več

Napredni grafični vmesnik je osnova za dobro uporabniško izkušnjo, kar aplikacija EBONITETE.SI odraža na poti do vpogleda v poslovanje več kot 240.000 poslovnih subjekov v Sloveniji.

Plačilni indeks

V aplikaciji EBONITETE.SI spremljamo plačilne navade poslovnih subjektov v Sloveniji na podlagi sistema poročanja s strani njihovih poslovnih partnerjev. Prejete podatke uporabimo za edinstven izračun plačilnega indeksa.

Zanima me več

Plačilni indeks razkriva plačilne navade poslovnih subjektov v Sloveniji. Hitra preverba plačilnega indeksa omogoča oceno o tem, v kolikšnem času je možno pričakovati plačilo s strani izbranega poslovnega partnerja.

Poiščite nove poslovne partnerje

Aplikacija EBONITETE.SI se ponaša z naprednim iskalnikom, v sklopu katerega uporabnik dostopa do novih potencialnih strank in širi mrežo poslovnih partnerjev.

Zanima me več

Z uporabo enostavnega in naprednega iskalnika v sklopu aplikacije EBONITETE.SI, je možno pridobiti točno določen seznam poslovnih subjektov, katerega po želji filtrira glede na dejavnost, (kohezijsko) regijo, status poslovnega subjekta idr.