Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI

SPLETNI SERVIS

Prilagojene rešitve za potrebe naših naročnikov

Med številne storitve naše družbe spada tudi Spletni servis (Web Service). Govorimo o informatiziranem in avtomatiziranem odjemu bonitetnih podatkov iz naših podatkovnih baz, z individualno prilagoditvijo glede na potrebe naročnika.

Spletni servis naročniku zagotavlja:

Avtomatiziran prenos izbranih informacij v lastne programe (CRM, ERP, idr.)

Integracijo bonitetnih podatkov v lasten računovodski program

Ažurne registrske podatke izbranega nabora subjektov

Aktualne opozorilne statuse

Druge spremembe

Cena storitve je odvisna od števila subjektov, nabora podatkov in frekventnosti odjema, ki jih zajema končna oblika spletnega servisa.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo uskladili vse potrebno, da bo storitev spletnega servisa narejena po vaših merah. Po najboljših močeh vam bomo pomagali tudi pri integraciji.

Vas zanima informatiziran in avtomatiziran odjem bonitetnih podatkov iz naših podatkovnih baz?

RAZPISI

Se prijavljate na razpis?

Nekateri slovenski razpisniki, vključno z različnimi podjetniškimi skladi, zahtevajo upoštevanje naše bonitetne ocene kot enega od obveznih pogojev za prijavo na njihove razpise.

To pomeni, da mora podjetje, ki se želi potegovati za sredstva ali druge oblike podpore prek teh razpisov, imeti ustrezno bonitetno oceno. Ta ocena igra ključno vlogo pri odločitvi o izboru prejemnikov sredstev in zagotavlja transparentnost in zanesljivost postopka izbire.

Zato je nujno, da podjetja redno spremljajo in izboljšujejo svojo bonitetno oceno, če želijo izkoristiti priložnosti, ki jih ponujajo ti razpisi.

NEOMEJEN DOSTOP
Uporaba aplikacije kjerkoli, kadarkoli!
Zgradite novo bazo strank, poiščite nove dobavitelje, preverite poslovanje vaših partnerjev, …