Bonitetno poročilo

Naročilo bonitetnega poročila

Boniteta podjetja se odraža v kvaliteti njegovega poslovanja. Eden izmed načinov pregleda celotne slike o podjetju je tudi s pomočjo bonitetnega poročila. Bonitetno poročilo je dokument, ki združuje vse informacije o ocenjevanem podjetju in pomaga uporabniku pri sprejetju poslovnih odločitev.

Na vašo željo vam o izbranem podjetju izdelamo bonitetno poročilo za podjetje iz Slovenije ali tujine, v katerem boste dobili izčrpen pregled poslovanja podjetja. Bonitetno poročilo za slovensko ali hrvaško podjetje vsebuje ključne podatke, ki dajejo celovito informacijo o finančnem zdravju in oceni tveganja poslovanja z izbranim podjetjem: registracijski podatki o podjetju, zastopniki in lastniki, bilančni podatki, blokade transakcijskih računov, bonitetna ocena podjetja, davčni dolžniki, insolventni postopki, plačilne navade... Podobne ključne informacije o podjetju vsebujejo tudi bonitetna poročila za podjetja iz ostalih držav sveta.

Kot posebnost vam poleg izdelave bonitetnih poročil za posamična podjetja za določene države, in sicer za Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino ter Črno goro, nudimo tudi izdelavo verodostojnih in kvalitetnih bonitetnih poročil po dejavnostih in konkurenčnih podjetjih. Z njimi si na enem mestu ter na pregleden način zagotovite celovito informacijo glede določenega segmenta trga, ki je za vas poslovno zanimiv.

Bonitetno poročilo lahko naročite z izpolnitvijo zahtevanih podatkov, prejmete pa ga na vaš elektronski naslov.

Primer poročila
za slovenska podjetja
Bonitetno poročilo naročam za:
Naziv podjetja: *
 
Naslov:
Poštna št. in kraj:
Davčna številka:
Matična številka:
Država:
Bonitetno naročilo naroča:
Naziv podjetja
Matična številka:
Ime in priimek: *
 
Elektronska pošta: *
  
Telefon: *
  
Opomba:
 
Bonitetna poročila za slovenska in hrvaška podjetja prejmete v roku dveh delovnih dni, za podjetja iz ostalih držav sveta pa v roku od 5 do 7 delovnih dni od dne prejema vašega naročila.

Cena bonitetnega poročila je odvisna od večih dejavnikov (velikost podjetja, zajeti parametri, država podjetja ...). Za natančno določitev cene vam pošljemo ponudbo.
* Polja označena z zvezdico so obvezna.
Pričnite z uspešnim poslovanjem že danes.
Naročite ebonitete.si
oz. pokličite
08 200 38 80
ISSN 2536-2712
Tehnične zahteve
|
Splošni pogoji
|
Pravna obvestila
|
Varovanje podatkov