Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
26. septembra, 2023
(2 ocene)
Ocena: 5

Večina revidiranih in konsolidiranih izkazov za 2022 že na voljo

Revizija računovodskih izkazov je za večino družb zaključena. Vsi objavljeni revidirani in konsolidirani finančni izkazi [2022] so vam na voljo v EBONITETE.SI.
Deli s prijatelji
Vas zanimajo posodobljeni podatki oz. revidirani in konsolidirani finančni izkazi družb za leto 2022? Preverite jih v naši bonitetni aplikaciji EBONITETE.SI.

Dostop do letnih poročil za revidirane in konsolidirane finančne izkaze družb za leto 2022

V aplikacijo EBONITETE.SI sproti dodajamo tudi vse “z zamudo” objavljene finančne izkaze družb, pri čemer gre večinoma za podjetja, ki so zavezana k reviziji (revidirana bilanca stanja in izkaz poslovnega izida), preiskavi ali konsolidaciji.
Zadnji sveženj letnih poročil je bil na AJPES objavljen 4. 9. 2023, naslednji krog objav pa je v skladu s koledarjem JOLP predviden za 2. 10 .2023.
Z vsakim uvozom in uspešno obdelavo novih finančnih podatkov so na voljo tudi nove bonitete podjetij oz. bonitetne ocene podjetij.
Ne glede na “zakasnele” predložitve finančnih podatkov s strani nekaterih družb, so našim uporabnikom vedno na voljo dnevno posodobljeni podatki o transakcijskih računih subjektov in morebitnih blokadah le-teh, aktualno zastopništvo in lastništvo v subjektih, hkrati pa tudi informacije začetih in končanih insolvenčnih postopkih ter sodnih narokih…
Na voljo so vsi relevantni podatki, s katerimi kot bonitetna hiša razpolagamo in niso odvisni od novih finančnih podatkov.

Če tudi vas podrobneje zanimajo revidirani in konsolidirani finančni izkazi družb za leto 2022, potem ste na pravem mestu. Sporočite nam, kaj točno vas zanima in z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
poslovna-statistika-mesec-november-2023-ebonitete.si
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
6. decembra, 2023