Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
7. marca, 2024
(2 ocene)
Ocena: 5

Slovensko podjetje leta: podelili priznanja najboljšim po regijah

Na včerajšnji dan smo se udeležili slavnostnega dogodka ob zaključku izbora Slovensko podjetje leta, pri čemer smo sodelovali kot strateški partner. Na slavnostnem dogodku so razglasili zmagovalce oziroma najboljša slovenska podjetja po regijah.
Deli s prijatelji

Izbor najboljših podjetij po posameznih regijah je po vsej Sloveniji potekal v organizaciji lokalnih medijev v sodelovanju z našo Prvo bonitetno agencijo – EBONITETE.SI. Zaključnega dogodka smo se tokrat udeležili Primož Potočnik, Erika Prijatelj, Nikola Feguš, Leja Fišer, Sandi Zajc, Urška Jeza in Denis Kodba.

slovensko-podjetje-leta-2024

V sodelovanju z regionalnimi gospodarskimi zbornicami in v partnerstvu z našo Prvo bonitetno agencijo – EBONITETE.SI so organizatorji tako izbirali podjetja, katerih zadnji poslovni rezultati in številni drugi »mehki« dejavniki kažejo na izjemen napredek v poslovanju.

Projekt Slovensko podjetje leta je potekal po vseh slovenskih regijah, pri čemer je Časnik Večer je razglasil zmagovalce v podravski regiji, Primorske novice so izbrale najboljša podjetja na Primorskem, Vestnik je razglasil najboljša podjetja v Pomurju, Dolenjski list je podelil nagrade za najboljša podjetja v dolenjsko-zasavski regiji, tednik Naš čas za najboljša podjetja v savinjsko-zasavski in koroški regiji, časopis Novice Svet24 pa najboljšim podjetjem v osrednjeslovenski in gorenjski regiji. Skupno je izbor obsegal 8 regij. Nacionalni partner dogodka je bila Javna Agencija SPIRIT Slovenija.

V sklopu uvodnega dela dogodka je Primož Potočnik, operativni direktor naše Prve bonitetne agencije – EBONITETE.SI na zaključni slovesnosti dejal:

“V Prvi bonitetni agenciji, ki na trgu nastopa z znamko EBONITETE.SI, nas izredno veseli, da smo del tega pozitivnega podjetniškega projekta v Sloveniji, ki poteka tako na regionalni kot tudi na nacionalni ravni.

Kot strateškemu partnerju projekta nam je bila zaupana naloga zagotoviti podatke slovenskih poslovnih subjektov in opraviti vse potrebne analize za izvedbo izbora najuspešnejših podjetij po posameznih regijah.

V nadaljevanju je pojasnil vidike ocenjevanja uspešnosti ter kriterije, ki so bili upoštevani pri izboru.

slovensko-podjetje-leta-2024-

Primož Potočnik, operativni direktor Prve bonitetne agencije

Predstavljamo vam podjetja, ki so na zaključni slovesnosti prejela priznanja za Slovensko podjetje leta

Zmagovalce so v vsaki regiji razglasili v treh kategorijah:

– majhno podjetje,
– srednje veliko podjetje,

– veliko podjetje.

Spodaj v tem vrstnem redu najdete seznam vseh zmagovalcev po regijah.

Primorska regija:

– Te.sis
– Vitanest
– Hidria

Podravska regija

– Bioles Horizont
– Systemair
– Impol

Pomurska regija

– Benko-tehna
– Pomurske mlekarne
– GMT

Dolenjska regija

– OFTALMO, očesni center Preskar
– Willy Stadler
– Družba Krka

Osrednjeslovenska regija

– Strenia IND
– Endava
– Lek

Gorenjska regija

– Vasco
– Ngen
– SIJ Acroni

Savinjsko-zasavska regija

– Marovt
– Kronoterm
– Jagros

Savinjsko-zasavska regija

– Lesarstvo Bricman
– Labelprofi
– Cablex M

Veseli nas, da so uspešna podjetja v Sloveniji medijsko izpostavljena na način, kateremu smo bili priča na slavnostnem dogodku Slovensko podjetje leta. Mnogokrat so uspehi in dosežki podjetnic in podjetnikov spregledani ter tudi premalo nagrajeni. Lokalni mediji so v sodelovanju z regionalnimi gospodarskimi zbornicami in našo Prvo bonitetno agencijo – EBONITETE.SI tako izbrali podjetja, katerih zadnji poslovni rezultati pa drugi dejavniki kažejo na izjemno uspešnost v poslovanju.

Skupaj s prejemniki priznanj se veselimo njihovih dosežkov in jim iskreno čestitamo.

Če tudi vas podrobneje zanima vpogled v bonitetne ocene in kakšne poslovne podatke lahko pridobite v aplikaciji EBONITETE.SI, nam sporočite, kaj točno vas zanima in z veseljem vam bomo odgovorili.

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
poslovna-statistika-mesec-november-2023-ebonitete.si
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
6. decembra, 2023