Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
6. marca, 2024
(3 ocene)
Ocena: 5

Slovensko podjetje leta: Izbor najboljših podjetij na področju gospodarstva

Kot Prva bonitetna agencija – EBONITETE.SI smo nastopili kot strateški partner projekta Slovensko podjetje leta.
Deli s prijatelji

Jutri bo potekala zaključna prireditev, imenovana Slovensko podjetje leto. Gre za medijski dogodek, ki je nastal na pobudo vseslovenske medijske akcije za izbor najboljših podjetij na področju gospodarstva – izbor Slovenskega podjetja leta. Nacionalni partner dogodka je Javna agencija Republike Slovenije – SPIRIT.

Veselimo se, da smo skupaj z Gospodarsko zbornico Slovenije v vlogi partnerja dogodka tudi mi, Prva bonitetna agencija – EBONITETE.SI.

Dogajanje bo doseglo vrhunec na jutrišnji dan, 6. marca 2024 z razglasitvijo zmagovalcev, ko bodo vodilni lokalni mediji (Večer, Novice Svet24, Vestnik, Primorske novice, Dolenjski list in Naš čas) skupaj podelili priznanja za Slovensko podjetje leta.

Na dogodku bodo zasijala podjetja iz slovenskih regij

Podelitev priznanj Slovensko podjetje leta je namenjena poudarku in nagrajevanju izjemnih dosežkov slovenskih podjetij, ki s svojim trudom in inovativnostjo prispevajo k rasti in razvoju ekonomije.

Dogodek se bo odvijal pod okriljem zgoraj omenjenih medijev, ki bodo skupaj dokazali, da je uspešnost slovenskih podjetij v nasprotju s splošno predstavo cenjena tudi na domačih tleh, in skupaj proslavili najsvetlejše zvezde slovenskega gospodarstva. Obenem bo prireditev služila tudi kot priložnost za druženje, izmenjavo idej in izkušenj med vodilnimi akterji v slovenskem gospodarstvu.

Nagrade bodo podeljene za več kategorij

Vseobsegajoči izbor podjetij temelji na analizi javno dostopnih podatkov o poslovni uspešnosti, ki jo je opravila skrbno izbrana strokovna žirija. Sestavljajo jo ugledni člani Gospodarske zbornice, naši analitiki iz Prve bonitetne agencije in drugi vodilni strokovnjaki s področja gospodarstva.

Na samem dogodku bodo razglašeni zmagovalci na nacionalni ravni, a najboljša podjetja iz podravske, pomurske, primorske, dolenjsko-posavske, osrednjeslovenske, gorenjske, koroške in savinjsko-zasavske regije. Priznanja za regijske zmagovalce bodo podeljena v treh glavnih kategorijah: velika podjetja, srednje velika podjetja in mala podjetja.

(Povzeto po Novice Svet24)

Če tudi vas podrobneje zanima vpogled v bonitetne ocene in kakšne poslovne podatke lahko pridobite v aplikaciji EBONITETE.SI, nam sporočite, kaj točno vas zanima in z veseljem vam bomo odgovorili.

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
poslovna-statistika-mesec-november-2023-ebonitete.si
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
6. decembra, 2023