Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
15. novembra, 2023
(4 ocene)
Ocena: 5

Prva bonitetna agencija d.o.o. – EBONITETE.SI kot strateški partner dogodka Podravsko podjetje leta 2022

Podjetje Prva bonitetna agencija d.o.o. - EBONITETE.SI je bilo tudi letos povabljeno k sodelovanju pri projektu Podravsko podjetje leta 2022, in sicer v vlogi strateškega partnerja projekta.
Deli s prijatelji

Vas zanima, kako bomo tudi letošnje leto sodelovali pri projektu Podravsko podjetje leta 2022? Vabljeni k branju zapisa.

Tako kot prejšnja leta, je tudi letos naše podjetje, Prva bonitetna agencija d.o.o. – EBONITETE.SI, povabljeno k sodelovanju pri projektu Podravsko podjetje leta 2022, kjer bomo letos sicer nastopali v vlogi strateškega partnerja projekta.

Projekt Podravsko podjetje leta 2022 poteka že 8. leto zapored, v vlogi organizatorja za podravsko regijo nastopa Večer.

V sklopu projekta letos prihaja do velikih sprememb. Projekt Podravsko podjetje leta  je postal del večjega projekta, imenovanega Slovensko podjetje leta.

Slednji predstavlja vseslovensko medijsko akcijo izbora najboljših podjetij.

Strokovni izbor najboljših podjetij bodo v svojih regijah organizirali mediji Večer, Vestnik, Primorske novice, Dolenjski list, Novi tednik, Ptujski tednik, Naš čas, Svet 24, Radio Celje, Radio Ptuj in Radio Velenje. Ob koncu akcije bodo med vsemi regijskimi zmagovalci izbrana in razglašena še najboljša podjetja na nacionalni ravni.

Na dogodku Podravsko podjetje leta 2022 bodo podelili priznanja najuspešnejšim podravskim podjetjem, kjer bodo slednja tudi posebej izpostavljena, kar daje še dodatno spodbudo podjetniški naravnanosti v regiji.

Uspešna podjetniška tradicija je del podravske regije, čeprav se tako kot vse ostale regije, spopada z različnimi izzivi. Kljub izzivom pa je podravska regija pomemben izvoznik in nudi priložnosti podjetjem, ki uspešno poslujejo na regijski, nacionalni in tudi svetovni ravni.

Kakšna je vloga EBONITETE.SI pri projektu Podravsko podjetje leta 2022

Za potrebe projekta smo izvedli podrobne analize in pripravili poglobljene podatkovne baze, ki vključujejo širok nabor kazalnikov ter aktualne bonitetne ocene in tako predstavljajo podlago za kvaliteten izbor najuspešnejših podjetji v podravski regiji.

Celoten projekt bo zaokrožil gala dogodek, na katerem se bo s podelitvijo priznanj najuspešnejšim podravskim podjetjem izpostavilo pozitivne poslovne zgodbe.

Najuspešnejša podjetja v podravski regiji bodo razglašena 23.11.2023 ob 18. uri, na gala dogodku v Mariboxu v Mariboru, katerega prenos v živo boste lahko spremljali na Vecer.com in na BK TV.  

 

Če tudi vas podrobneje zanima kakšne poslovne podatke lahko pridobite v aplikaciji EBONITETE.SI, nam sporočite, kaj točno vas zanima in z veseljem vam bomo odgovorili.

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
poslovna-statistika-mesec-november-2023-ebonitete.si
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
6. decembra, 2023