Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
7. decembra, 2023
(4 ocene)
Ocena: 5

Prejemniki nagrad za Primorsko podjetje leta 2022

Kot Prva bonitetna agencija - EBONITETE.SI smo letos nastopili kot strateški partner projekta Primorsko podjetje leta 2022
Deli s prijatelji

Vas zanimajo, katera podjetja so prejela nagrado za Primorsko podjetje leta 2022? 

Včeraj je potekala podelitev nagrad v sklopu projekta Primorsko podjetje leta 2022, pod okriljem časnika Primorske novice v sodelovanju s tremi gospodarskimi zbornicami. 

Kot strateški partner projekta smo Prva bonitetna agencija – EBONITETE.SI, sodelovali tudi sami. Tokrat sta se zaključne slovesnosti Primorsko podjetje leta 2022 udeležila Primož Potočnik in Leja Fišer.

prva-bonitetna-agencija-ebonitetesi.jpg

Na zaključni slovesnosti je zbrane nagovoril direktor Primorskih novic Janez Pavčnik, ki je med drugim poudaril, da podjetja z zaposlovanjem prispevajo k socialni stabilnosti ter povečanju kakovosti življenja prebivalcev.

Vplivate na izboljšanje infrastrukture, dvigate kakovost bivanja, z investicijami in projekti spodbujate razvoj v svojem okolju. S tem prispevate k prepoznavnosti regije in države ter ste nepogrešljivi člen razvoja in izobraževanja, v kulturi, turizmu, športu, nenazadnje tudi pri ohranjanju kulturne dediščine.”

Med navzočimi je bil tudi Matjaž Han, minister za gospodarstvo, turizem in šport, ki je poudaril, da se Primorska ponaša z največjim deležem hitro rastočih podjetij, k čemur med drugim prispeva dejstvo, da se veliko vlaga v znanost in tehnologijo in da ima gospodarstvo tudi podporo lokalnega okolja. 

Oder v vili Vipolže so enega za drugim polnila uspešna primorska podjetja, med katerimi so spodaj navedeni prejemniki nagrad za Primorsko podjetje leta 2022.

Primorsko podjetje leta 2022 v kategoriji velikih podjetij: Hidria d.o.o.

Primorsko podjetje leta 2022 v kategoriji srednje velikih podjetij: Vitanest d.o.o.

Primorsko podjetje leta 2022 v kategoriji mikro in majhnih podjetij: Te.sis d.o.o.

Primorsko podjetje leta 2022 po izboru bralk in bralcev Primorskih novic: Intra Lightning d.o.o.

Primorsko podjetje leta 2022 za izpostavljene dosežke pri pridelavi hrane ter skrbi za prehransko varnost in suverenost na Primorskem in v Sloveniji: združenje Po Primorsko

primorsko-podjetje-leta-ebonitetesi

Skupaj s prejemniki nagrad se veselimo njihovih dosežkov in jim čestitamo ob prejemu zasluženih nagrad.

Vsi zmagovalci v izboru bodo uvrščeni v nadaljnji krog, v izbor za Slovensko podjetje leta 2022, ki ga Primorske novice pripravljajo skupaj s partnerskimi mediji.

 

Če tudi vas podrobneje zanima vpogled v bonitetne ocene in kakšne poslovne podatke lahko pridobite v aplikaciji EBONITETE.SI, nam sporočite, kaj točno vas zanima in z veseljem vam bomo odgovorili.

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
poslovna-statistika-mesec-september-2023-ebonitete.si
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
4. oktobra, 2023