Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
21. oktobra, 2022
(4 ocene)
Ocena: 3.25

Prejemniki nagrad za Podravsko podjetje leta 2021

V sklopu projekta Podravsko podjetje leta 2021 so bile najuspešnejšim podravskim podjetjem slavnostno podeljene pripadajoče nagrade. Kot analitični partner projekta smo se dogodka seveda udeležili tudi sami.
Deli s prijatelji

Vas zanimajo katera podjetja so prejela nagrado za Podravsko podjetje leta 2021? Vabimo vas, da si preberete tokratno novico.

Prejemniki nagrad za Podravsko podjetje leta 2021 pozvani k soustvarjanju vladnih ukrepov za blažitev posledic energetske krize

Včeraj je potekala podelitev nagrad v sklopu projekta “Podravsko podjetje leta 2021“, pod okriljem časnika Večer in Štajerske gospodarske zbornice. Kot analitični partner projekta smo kot Prva bonitetna agencija – EBONITETE.SI, sodelovali tudi sami, pri čemer so naše “barve” na dogodku zastopali Nikola FegušPrimož Potočnik in Denis Kodba.

ebonitetesi-analitični-partner-projekta-podravsko-podjetje-leta

Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han je prejemnikom priznanj uvodoma sporočil: “To krizo moramo izkoristiti za uspešno preobrazbo za prihodnje desetletje”, ob tem pa nagrajence prosil, da tudi oni postanejo glasni kritiki in s tem soustvarjalci vladnih ukrepov za blažitev posledic energetske krize.

Oder v Narodnem domu so eno za drugim polnila uspešna podravska podjetja, med katerimi so spodaj navedeni prejemniki nagrad za Podravsko podjetje leta 2021.

podravsko podjetje-leta-ebonitetesi-2021.jpg.jpg

Najboljše veliko podjetje in naj podjetje po izboru bralcev časnika Večer:
 Impol

Najbolj priljubljeno in najboljše srednje veliko podjetje: Filo

Najboljše v kategoriji mikro in malih podjetij: Digitalna slikovna diagnostika

Najperspektivnejše podjetje Podravja: Stela Haus

Naj zaposlovalec Podravja: Aluminium Kety Emmi

Moje podjetje = Moj uspeh: Reeba XR, Jeromel in Tri-sense

V uredništvu Večera so skupaj s partnerji – A1 Slovenija, Consilium, pravno svetovanje, Kadrovska asistenca, Lidl Slovenija, Lunos, Nova KBM, Original, kreativni marketing in Zavarovalnica Sava – v okviru pospeševalniškega projekta Moje podjetje = Moj uspeh prepoznali tudi tri obetavna mlada podjetja, ki jim bodo z ustrezno mentorsko pomočjo v prihodnjih mesecih zagotovili podporo, ki si jo zaslužijo, da njihove dobre ideje postanejo prebojne.

Skupaj s prejemniki nagrad se veselimo njihovih dosežkov in jim čestitamo ob prejemu zasluženih nagrad.


Če tudi vas podrobneje zanima vpogled v bonitetne ocene in kakšne poslovne podatke lahko pridobite v aplikaciji EBONITETE.SI, nam sporočite, kaj točno vas zanima in z veseljem vam bomo odgovorili.

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
16. avgusta, 2023