Predstavitev

Celovit sklop storitev
Nudimo vam popolno podporo poslovnih rešitev.
Kako najdem nove partnerje?
S pomočjo naprednega iskalnika hitro in enostavno poiščete nove poslovne partnerje. Izbrane podatke uporabite za nadaljnje trženjske aktivnosti.
Kakšna je boniteta poslovnih partnerjev?
Imejte celovit vpogled v boniteto vašega poslovnega partnerja.
Naročite bonitetno poročilo o izbranem podjetju ter si pridobite ključne podatke in izčrpen pregled poslovanja podjetja.
Kako biti pravočasno opozorjen?
Naj bodo EBONITETE.SI vaš prvi signal!
Ustvarite si svoj portfelj poslovnih partnerjev, o katerih vam bo dnevni informator ažurno sporočal vse spremembe.
Kdo skrbi za moje zapadle terjatve?
Vaši pomembni kupci vam ne plačujejo pravočasno vaših računov. Prepustite unovčevanje terjatev našemu partnerju Prva finančna agencija d.o.o. in preko večstranskih kompenzacij sistema Ekompenzacije.com
Kako je s terjatvami v insolvenčnem postopku?
Prek informatorja ste izvedeli, da je nad vašim dolžnikom začet insolvenčni postopek, in ne veste, kaj je treba storiti?! Vaše terjatve je v določenem roku treba prijaviti v insolvenčni postopek, a za to nimate potrebnih znanj? S svojimi bogatimi izkušnjami na področju insolvenčnih postopkov vam lahko Prva finančna agencija svetuje v postopkih in za vas opravi prijavo vaše terjatve v insolventnem postopku dolžnika. Pravočasno prijavljena terjatev in v insolvenčnem (stečaj, prisilna poravnava,) postopku tudi priznana , je pogoj, da si lahko v skladu s 4. odst. 39. člena ZDDV-2 odbijete oz. povrnete DDV, ki ste ga ob izdaji fakture že plačali državi. O zaključku postopka vas ponovno obvesti vaš informator Prve bonitetne agencije.
Pričnite z uspešnim poslovanjem že danes.
Naročite ebonitete.si
oz. pokličite
08 200 38 80
ISSN 2536-2712
Tehnične zahteve
|
Splošni pogoji
|
Pravna obvestila
|
Varovanje podatkov