Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
5. maja, 2022
(1 ocene)
Ocena: 5

Predložitev letnih poročil in objava novih bonitetnih ocen podjetij na EBONITETE.SI

Rok za predložitev letnih poročil na AJPES je zaključen. Nove bonitetne ocene bodo v aplikaciji EBONITETE.SI na voljo v prvi polovici junija 2022.
Deli s prijatelji

Vlada se je tudi letos odločila, da gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom in drugim podaljša rok za oddajo letnih poročil na AJPES.

Rok za oddajo letnih poročil na AJPES se je podaljšal na podlagi sprejetja Zakona o ukrepih za omilitev posledic dviga cen energentov za omilitev posledic dviga energentov v gospodarstvu in kmetijstvu.

Rok za predložitev letnih poročil na AJPES se tako iz 31.3.2022 podaljšal na 30.04.2022 oziroma na naslednji delovni dan, torek 3.5.2022.

V Prvi bonitetni agenciji, d.o.o. ocenjujemo, da bodo novi finančni podatki (za poslovno leto 2021) v aplikaciji EBONITETE.SI na voljo v prvi polovici junija 2022

Vsled zgoraj zapisanega lahko tudi nove bonitete podjetij oz. bonitetne ocene podjetij pričakujemo takoj po uvozu in uspešni obdelavi novih finančnih podatkov.

Tako kot do sedaj, pa so našim uporabnikom vedno na voljo aktualni – dnevno ažurirani podatki o transakcijskih računih subjektov in njihovih morebitnih blokadah ter informacije o začetih ali končanih insolvenčnih postopkih, sodnih narokih, lastnikih, udeležbah v lastništvu…, skratka vsi podatki, s katerimi kot bonitetna hiša razpolagamo in niso odvisni od novih finančnih podatkov (bilanca stanja in izkaz poslovnega izida).

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
financna-statistika-oktober-2023-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
15. novembra, 2023