Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
8. novembra, 2023
(5 ocene)
Ocena: 5

Pišemo novo poglavje: Zame​njava logotipa v sklopu prenove celostne grafične podobe Prve bonitetne agencije

Z velikim veseljem in ponosom predstavljamo nov logotip Prve bonitetne agencije, ki za nas pomeni več kot le simbol. Naš nov logotip namreč predstavlja naše vrednote, vizijo, osebnost in korporativno identiteto.
Deli s prijatelji

Naše poslanstvo

V Prvi bonitetni agenciji smo razvili spletno bonitetno aplikacijo EBONITETE.SI, da bi lahko svojim strankam omogočili vpogled v preverjanje bonitet poslovnih partnerjev doma in v tujini. Poleg tega izdelujemo tudi izčrpna bonitetna poročila za slovenska ter tuja podjetja.

Ob tem ne gre zanemariti dejstva, da bonitetna aplikacija EBONITETE.SI ni nastala po naključju. K razvoju nas je spodbudilo dejstvo, da je potrebno zmanjšati tveganja poslovanja naše sestrske družbe, Prve finančne agencije, ki se primarno ukvarja s financiranjem podjetij in ponuja številne finančne storitve, med drugim tudi odkup terjatev in faktoring.

Naše vrednote

Že od začetka našega delovanja stremimo k odličnosti, zanesljivosti in profesionalnosti, saj želimo ostati prva izbira naročnikov, ki iščejo kvalitetne, ažurne in zanesljive poslovne informacije zbrane na enem mestu.

Naše edinstvene lastnosti

Na trgu smo pozicionirani kot izjemno ažurna, verodostojna in zanesljiva bonitetna agencija, zaradi česar bomo tudi v prihodnosti stremeli k tako odličnemu ugledu.

Naša identiteta

Identiteta podjetja odraža našo blagovno znamko, ki je na trgu prisotna že skoraj 10 let. Napočil je čas prenove celostne grafične podobe in s tem tudi blagovne znamke, pri čemer smo v tej fazi sprejeli odločitev in na različnih kanalih zamenjali le logotip.

Pišemo novo poglavje: Zamenjava logotipa

Z velikim veseljem in ponosom predstavljamo nov logotip Prve bonitetne agencije, ki za nas pomeni več kot le simbol. Naš nov logotip namreč predstavlja naše vrednote, vizijo, osebnost in korporativno identiteto.

logotip-prva-bonitetna-agencija-ebonitetesi

Nov logotip je plod kombinacije treh ključnih elementov, in sicer inicialk PBA, izpisa naziva agencije ter naziva aplikacije EBONITETE.SI, saj smo s slednjo v slovenskem poslovnem okolju močno prepoznavni, kljub temu da poleg aplikacije nudimo še cel spekter drugih storitev na področju upravljanja s tveganji.

Prenovljen logotip za nas predstavlja začetek novega poglavja, ki nastaja izpod peres kreativnih piscev. Slednje vodi želja, da identiteto naše blagovne znamke približajo vsem deležnikom in širši javnosti.

Osvežitev blagovne znamke, v sklopu prenove celostne grafične podobe, predstavlja nadgradnjo osebnosti blagovne znamke, s katero želimo na trgu tudi v bodoče nastopati kot strokovna, profesionalna, verodostojna, zaupanja vredna bonitetna agencija.

V sklopu procesa smo si zastavili jasne cilje, saj želimo izboljšati vašo izkušnjo in vam ponuditi najboljše storitve. Nov logotip je simbol te zaveze in svežega pogleda na prihodnost.

Zamenjava logotipa za nas predstavlja le začetek celovite osvežitve blagovne znamke, katera se bo v zadnji fazi projekta zaključila s prenovo obstoječe spletne strani, ki jo že nestrpno pričakujemo in se je izjemno veselimo.

Hvala, ker ste del naše zgodbe.

Vaša ekipa Prve bonitetne agencije – EBONITETE.SI

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
financna-statistika-mesec-september-2023-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
11. oktobra, 2023