Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
10. maja, 2024
(5 ocene)
Ocena: 5

Kako so vaši poslovni partnerji poslovali v letu 2023? Kakšne so njihove nove bonitetne ocene?

Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov.
Deli s prijatelji

Za naše naročnike smo, kot kredibilna bonitetna hiša in strokovnjaki na področju izračuna bonitet poslovnih subjektov, ponovno sistematično zbrali in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov.

To pomeni, da lahko preverite finančni položaj vaših poslovnih partnerjev skozi sveže bonitetne ocene, ki so vam že od 9. 5. 2024 na voljo v naši bonitetni aplikaciji EBONITETE.SI.

novi-financni-podatki-2023-ebonitetesi

Novi finančni podatki za leto 2023 predstavljajo dragocen vir informacij, saj subjektom omogočajo boljše razumevanje njihovega položaja kot tudi potencialnih tveganj pri sodelovanju z drugimi subjekti.

Poslovno okolje je prežeto z različnimi tveganji in t. i. poslovna tveganja bodo vedno prisotna, saj jih ni mogoče v celoti odpraviti. Prepoznavanje in upravljanje s tveganji tako postaja eden izmed najpomembnejših opravil vsakega vodstva. Več o tem si lahko preberete v zapisu Upravljanje s tveganji [obvladovanje tveganj].

V ospredje prihaja kreditno tveganje, ki predstavlja možnost, da prodano blago in/ali opravljene storitve ne bodo nikoli plačane. 

Pojav plačilne nediscipline poslovne subjekte opozarja na preverjanje bonitete poslovnega partnerja. Pri sklepanju poslov je izjemnega pomena, da poslovni subjekti sodelujejo z zanesljivimi partnerji, katerih finančno stanje je trdno in stabilno.

Vodstvo vsakega podjetja bi se moralo zavedati, da bonitetna ocena predstavlja pomembnem kazalnik uspešnosti podjetja in, da lahko s preverbo bonitete poslovnega partnerja tveganje poslovanja z njim zmanjša na minimum.

V aplikaciji EBONITETE.SI lahko preverite, kakšna so tveganja v poslovnem okolju in na kak način je mogoče z njimi uspešno upravljati.

Se je vašim poslovnim partnerjem boniteta oz. bonitetna ocena izboljšala ali poslabšala? So prezadolženi oziroma ali je potrebno biti pozoren na kak drug opozorilni status? Vse to lahko preverite v aplikaciji EBONITETE.SI.

V primeru, da še niste naš naročnik, oddajte zahtevek za brezplačno testiranje in se o kvaliteti naših informacij prepričajte sami.

Podobne teme

poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
12. julija, 2023
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
12. julija, 2023