Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
20. oktobra, 2021
(1 ocene)
Ocena: 5

EBONITETE.SI – analitični partner projekta Podravsko podjetje leta 2020

Podjetje Prva bonitetna agencija d.o.o. - EBONITETE.SI je bilo povabljeno k sodelovanju pri projektu Podravsko podjetje leta 2020, in sicer v vlogi analitičnega partnerja projekta.
Deli s prijatelji

Vas zanima, kako smo pri projektu Podravsko podjetje leta 2020 sodelovali kot analitični partner? Vabimo vas, da si preberete tokratno novico.

Prva bonitetna agencija d.o.o. – EBONITETE.SI kot analitični partner projekta Podravsko podjetje leta 2020


Z veseljem oznanjamo, da je bilo naše podjetje, Prva bonitetna agencija d.o.o.E
BONITETE.SI, povabljeno k sodelovanju pri projektu Podravsko podjetje leta 2020, in sicer v vlogi analitičnega partnerja projekta.

Za potrebe projekta smo izvedli podrobne analize in pripravili poglobljene podatkovne baze, ki vključujejo širok nabor kazalnikov ter aktualne bonitetne ocene in tako predstavljajo podlago za kvaliteten izbor najuspešnejših podjetji v podravski regiji.

Večer in Štajerska gospodarska zbornica že 6. leto zapored organizirata ta navdihujoč projekt in se na tak način učinkovito povezujeta pri iskanju najuspešnejših podjetij v podravski regiji. 

analiticni_partner_podravsko_podjetje_leta_ebonitete.si

Celoten projekt zaokroži gala dogodek, na katerem se s podelitvijo priznanj najuspešnejšim podravskim podjetjem izpostavi pozitivne poslovne zgodbe, kar daje še dodatno spodbudo podjetniški naravnanosti v regiji.

Najuspešnejša podjetja v podravski regiji bodo razglašena danes, 21.10.2021 ob 18. uri, na gala dogodku v Narodnem domu v Mariboru, katerega prenos v živo lahko spremljate na Vecer.com in na BK TV.  


Če tudi vas podrobneje zanima kakšne poslovne podatke lahko pridobite v aplikaciji EBONITETE.SI, nam sporočite, kaj točno vas zanima in z veseljem vam bomo odgovorili.

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
Revizija računovodskih izkazov je za večino družb zaključena. Vsi objavljeni revidirani in konsolidirani finančni izkazi [2022] so vam na voljo...
26. septembra, 2023