Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
18. januarja, 2024
(3 ocene)
Ocena: 5

98,88 % upravičencev Certifikata finančne zanesljivosti v letu 2023 brez dneva blokade

Certifikat finančne zanesljivosti je potrdilo izdano s strani bonitetne hiše PRVA BONITETNA AGENCIJA d.o.o., ki ga lahko prejme gospodarski subjekt iz elitne skupine, ki predstavlja le 8,75 % od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji.
Deli s prijatelji

Vas zanima delež upravičencev v populaciji gospodarskih subjektov? Potemtakem vas vabimo k branju zapisa.

Certifikat finančne zanesljivosti prejme gospodarski subjekt iz elitne skupine

Certifikat finančne zanesljivosti velja za potrdilo, ki je izdano s strani naše bonitetne hiše, Prve bonitetne agencije, d.o.o. Prejme ga lahko gospodarski subjekt iz elitne skupine, ki predstavlja le 8,75 % od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji.

certifikat-financne-zanesljivosti-ebonitetesi

Analize podatkov o poslovanju teh upravičencev kažejo, da je pri njih verjetnost začetka kateregakoli insolvenčnega postopka v 1. letu od izdaje Certifikata finančne zanesljivosti 0,12 %, v prvih dveh letih 0,051 % in v prvih treh letih 0,127 %. Za blokade njihovih transakcijskih računov pa velja, da je verjetnost nastopa blokade za več kot 60 dni v 1. letu le 0,12 % in za več kot 2 dni v 1. letu le 0,59 %.

Po pregledu poslovanja upravičencev za pridobitev Certifikata finančne zanesljivosti v letu 2023 z zadovoljstvom ugotavljamo, da kar 98,88 % upravičencev v letu 2023 ni imelo blokiranega transakcijskega računa niti za 1 dan.

Podane ugotovitve več kot zadovoljivo potrjujejo ustreznost kriterijev, ki jih mora upravičenec izpolnjevati za pridobitev Certifikata. Zaupanje v finančno zanesljivost imetnikov Certifikata finančne zanesljivosti s strani njihovih poslovnih partnerjev je torej povsem upravičeno.

Preverite referenčne imetnike Certifikata finančne zanesljivosti.

Kako pridobiti Certifikat finančne zanesljivosti?

Certifikat finančne zanesljivosti mogoče prejeti le, če podjetje zadostuje kriterijem za prejem. Certifikat finančne zanesljivosti, izdajatelja Prva bonitetna agencija d.o.o., velja za prvi in edini (bonitetni) certifikat v slovenskem gospodarskem prostoru, za pridobitev katerega so pogoji jasno določeni in javno objavljeni.

Za dodatne informacije glede prejema Certifikata finančne zanesljivosti vas vabimo, da nas kontaktirate na 08 200 38 80 ali na podpora@ebonitete.si.

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
poslovna-statistika-mesec-oktober-2023-ebonitete.si-1
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
2. novembra, 2023