Dobrodošli na prenovljeni spletni strani EBONITETE.SI
7. decembra, 2022
(1 ocene)
Ocena: 5

10. konferenca ženske podjetnosti: Kako ostati motivirana in uspešna kljub nenehni krizi?

Vas zanimajo utrinki iz 10. konference ženske podjetnosti?  Kako ostati motivirana in uspe
Deli s prijatelji

Vas zanimajo utrinki iz 10. konference ženske podjetnosti? 

Kako ostati motivirana in uspešna kljub nenehni krizi?

Na včerajšnji dan smo se kot Prva bonitetna agencija udeležili 10. konference ženske podjetnosti z naslovom “Kako ostati motivirana in uspešna kljub nenehni krizi?”, kjer smo imeli priložnost nastopiti v vlogi generalnega sponzorja.

Veseli nas, da Regijski svet poslovnih žensk in podjetnic – PERLE pod okriljem Štajerske gospodarske zbornice že toliko let stoji ob strani podjetnic, jih spodbuja, pomaga, bodri in za njih organizira različne dogodke in konference, namenjene predvsem medsebojnem spodbujanju.

Na konferenci so se uspešne in strokovnjakinje na različnih področjih dotaknile tematike o tem, kako premagati stres, kako postati uspešna podjetnica pa tudi, kako ostati zdrava.

Še posebej so se nas dotaknile posamezne (življenjske) zgodbe uspešnih podjetnic, ki so na konferenci dobile priložnost, da predstavijo sebe in svoj posel preostalim udeleženkam in udeležencem dogodka.

Iz leve proti desni: koordinatorka programa Tanja Kocman, uspešne podjetnice Anja Kikl, Lucija Zorko, Jelena Vuković Marin in Saša Einsiedler, komunikacijska trenerka, svetovalka in mediatorka

Vzporedno s konferenco je potekal predstavitveni sejem izdelkov in storitev ženskih podjetnic Podravja.

Priložnost za predstavitev smo dobili tudi mi kot Prva bonitetna agencija (bonitete prijava v aplikacijo). Udeleženke in udeležence je nagovoril vodja prodaje Primož Potočnik, ki je predstavil vizijo o tem, kako v času krize celovito spremljati poslovne partnerje in učinkovito upravljati s tveganji.

V sklopu tematike je predstavil edinstveno bonitetno orodje EBONITETE.SI, ki omogoča celovito upravljanje in spremljanje tveganj poslovnih partnerjev oziroma preverbo bonitete vseh obstoječih in potencialnih poslovnih partnerjev, pridobitev izčrpnih bonitetnih poročil, dostop do baze potencialnih partnerjev itd.

Takšnih in drugih podobnih dogodkov se zelo veselimo, saj lahko s podjetniki in podjetnicami izmenjujemo izkušnje iz posla ter nasvete, ki bogatijo pogled na dinamiko poslovanja podjetij tako v slovenskem, kot tudi tujem poslovnem okolju.

Oceni članek

Ocena: 0 / 5. 0

Podobne teme

financna-statistika-za-mesec-junij-2024-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
17. julija, 2024
poslovna-statistika-mesec-jun-2024-ebonitetesi
Vpogled v podatke: začete in zaključene blokade, vpisi in izbrisi ter začeti in končani insolvenčni postopki....
3. julija, 2024
bonitetna-analiza-poslovanja-podjetja-ebonitetesi
Bonitetna analiza poslovanja podjetja vam omogoča vpogled v poslovanje vsakega poslovnega partnerja, s čimer lahko bistveno omejite tveganje neplačila....
10. avgusta, 2021
kako-so-poslovali-partnerji-2023
Ekipa EBONITETE.SI smo za naše naročnike sistematično in analitično obdelali finančne podatke iz zadnjih bilanc slovenskih poslovnih subjektov....
10. maja, 2023
certifikat-financne-zanesljivosti-premium-ebonitetesi
Certifikat finančne zanesljivosti predstavlja potrdilo o finančni zanesljivosti elitne skupine gospodarskih subjektov v Sloveniji....
16. maja, 2024
financna-statistika-oktober-2023-ebonitete.si
Vpogled v podatke: neplačniki davkov FURS, nepredlagatelji REK obrazcev in nakazila v tvegane države....
15. novembra, 2023